Gratis bezorgservice in Zoetermeer

Lieve allemaal,

Vanwege aangescherpte regels is er een beperking voor het aantal bezoekers in onze winkel. Je hoeft geen afspraak meer te maken, dus je kunt de winkel vrij bezoeken. Het maximum aantal bezoekers dat wij tegelijkertijd in de winkel mogen toelaten is 9, dus houd hier s.v.p. rekening mee en shop bij voorkeur alleen.

Heb je Corona gerelateerde klachten? Stel dan je bezoek uit. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en dragen dus een mondkapje.

Heb je een vraag, of wil je iets bestellen? Bel, mail of stuur een bericht via WhatsApp, Messenger of Instagram. Wij helpen je graag zoals je van ons gewend bent, maar wij vinden het nog belangrijker dat het Coronavirus niet verspreid wordt. Vandaar dat wij de service bieden om wandelschoenen, sokken, veters, kleding, petten, rugtassen, onderhoudsmiddelen, verrekijkers, drinkflessen en alle andere producten uit ons assortiment gratis bij je thuis te bezorgen.

Op onze website kun je een groot gedeelte van alle artikelen vinden die wij in de winkel verkopen, maar wij hebben nog veel meer artikelen. Neem contact op om te bepalen wat jij nodig hebt.

Mits voorradig en besteld voor 15:00 uur, bezorgen wij nog dezelfde dag bij je thuis binnen de gemeente Zoetermeer.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe en samen krijgen wij Corona onder controle!

Het team van Van Herwijnen