Van Herwijnen

Nieuwsbrief

Editie februari 2020

Zaterdag 4 april tussen 10:00 en 14:00 uur

QuikScan deelname is gratis!

Wilt u nog meer genieten tijdens het wandelen? Wilt u ook klachtenvrij uw doelen behalen? Maak dan telefonisch een afspraak via Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen voor een GRATIS quickscan van uw voeten door register podologe Irma van der Vliet van VoetMedica en fysiotherapeut Maaike Grovenstein van Fysiotherapie Beweeg en Ontspan.

Maak een afspraak: (079) 316 35 51

Zaterdag 4 april tussen 10:00 en 14:00 uur in een tijdslot van 30 minuten.


Locatie: Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen, Dorpsstraat 66, Zoetermeer.

VoetMedica Zoetermeer - Praktijk voor podologie

VoetMedica is gespecialiseerd in het herkennen en behandelen van voetklachten. Ook daarmee vaak samenhangende klachten hogerop in het lichaam, zoals knieën, heup, rug en nek, kunnen worden behandeld en voorkomen door onze registerpodoloog.

De registerpodoloog is onderlegd in de totale werking van het bewegingsapparaat en daardoor beter in staat om te doorgronden waar klachten precies vandaan komen en welke behandeling nodig is voor een duurzaam herstel. De registerpodoloog voert een beschermde titel en staat garant voor kwalitatieve (voet)behandeling.

Meer informatie: www.voetmedica.nl

Fysiotherapie Beweeg en Ontspan

Fysiotherapie Beweeg en Ontspan is een kleinschalige fysiotherapie praktijk, gevestigd in Rokkeveen en staat voor maatwerk, betrokkenheid, professionaliteit en balans. Balans in bewegen, balans in ontspannen en balans tussen bewegen en ontspannen. Vele lichamelijke en/of geestelijke klachten ontstaan door een disbalans hierin. Zo ook voetklachten.

Maaike brengt jou weer in balans door middel van Fysiotherapie (inclusief Medical Taping, Dry Needling en massage), Personal Training en de Groepstrainingen 'Beweeg en Ontspan Indoor' en 'Beweeg en Ontspan Outdoor'. Als fysiotherapeut heeft zij zich extra gespecialiseerd in voetproblematiek.

Meer informatie: www.fysiotherapiebeweegenontspan.nl