Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen

Nieuwsbrief

Editie februari 2021

Nieuwsbrief editie februari 2021

December cadeautips

Beste vriend van Van Herwijnen,

Wij zitten nog steeds in een lockdown. Al 7 weken lang zijn niet essentiële winkels gesloten en daar vallen wij dus ook onder. Op het moment van schrijven van deze nieuwsbrief, hebben wij de wetenschap dat de lockdown tot 2 maart duurt, maar dat wij wel vanaf 10 februari een click & collect service mogen bieden. Dat wij niet open mogen zijn, vinden wij jammer. Het is echter ook begrijpelijk. De vooruitzichten zijn namelijk nog steeds niet positief.
Desalniettemin zitten wij niet bij de pakken neer en proberen wij zo goed als het kan - maar uiteraard ook verantwoord - onze klanten te blijven bedienen. Hier wordt later in de nieuwsbrief verder op ingegaan. Ook lees je meer over onze unieke win-actie, dat Hanwag 100 jaar bestaat en dat bewegen, met name wandelen, heel erg gezond is!

Unieke winactie

Maak kans op een paar Hanwag wandelschoenen. Wij geven twee paar weg, dus je hebt dubbel zoveel kans!

Zo doe je mee:

  • Maak een foto van jezelf samen met ons reclamebord en let natuurlijk wel op jouw en andermans veiligheid. 😉
  • Plaats deze foto op jouw Facebook/Instagram pagina, tag ons in je bericht en vertel waarom jij een paar Hanwag wandelschoenen wilt winnen.

Tag via Facebook is @Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen
Tag via Instagram is @HerwijnenWandelspeciaalzaak


De reclameborden staan door heel Zoetermeer vanaf 4 t/m 24 februari 2021.
Trekking van de winnaars is live te zien via onze Facebook pagina op vrijdag 26 februari om 9:15 uur.

Made in Europe sinds 1921

Hanwag 100 jaar

Tip van Harriëtte

Train de spieren in je voeten

Spieren in je voeten zorgen voor een betere houding, meer evenwicht en stabiliteit. Belangrijk is om de kleine spieren in je voeten te trainen zodat deze versterken. Een kleine oefening: leg een pen op de grond neer en probeer deze met de tenen op te pakken.

Medisch Pedicure Pijnacker

Harriëtte is medisch pedicure bij Medisch Pedicure Pijnacker
(medischpedicurepijnacker.nl)

Wandelroute van de maand

Wandelen door Westerpark en Buytenpark

Ommetje-app

Nut van bewegen en wandelen

‘Wist je dat beweging een positieve invloed heeft op de mentale gezondheid? Het zorgt voor een betere stemming en vermindering van stress. Regelmatig bewegen kan zelfs angst- en depressieve klachten verminderen’, aldus hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder met een hersenweetje.

De hersenstichting promoot het wandelen en heeft hiervoor zelfs een app gelanceerd: Ommetje.

Een half uur per dag wandelen is zelfs al genoeg om resultaat te bereiken!

Uw ervaring telt!

Zou u ons aanbevelen?

Zou u de moeite willen nemen om uw ervaring te delen via  social media kanalen als Google en/of Facebook?

Positieve mond-tot-mond reclame is, net als recensies, essentieel voor ons voortbestaan als zelfstandige winkel.

Facebook review
Google review

Van 1921 tot vandaag de dag staat Hanwag voor traditioneel Beiers handwerk in combinatie met technische expertise en continue innovatie. Sinds de oprichting produceren zij vanuit hun hoofdvestiging in Vierkirchen, vlakbij München, berg- en wandelschoenen van de hoogste kwaliteit. Met een sterke focus op de perfecte pasvorm, robuustheid en de verwerking van de beste materialen zijn alle producten 'Made in Europe'. Hanwag produceert in Duitsland, Kroatië, Hongarije en Roemenië.

Binnenkort volgt er meer informatie over de nieuwe modellen schoenen en innovaties van Hanwag.

Hanwag 100 jaar

Bestellen en thuisbezorgen

Vanaf 15 december geldt er een lockdown in Nederland voor niet essentiële winkels en daarom zijn wij dus gesloten zolang de lockdown duurt. De winkel bezoeken of afhalen van bestellingen, is nu nog niet toegestaan. Vandaar dat wij de service bieden om jouw bestelling gratis binnen Zoetermeer thuis te bezorgen. Gelukkig hebben veel klanten daar al gebruik van gemaakt, want ook bij ons lopen de kosten gewoon door.

Omdat wij vanaf 10 februari wel de service mogen bieden om bestellingen af te kunnen halen, zijn wij nu aan het inventariseren hoe wij dit het beste kunnen doen. Via onze website en sociale media kun je hierover alle laatste up-to-date informatie vinden.

Heb je iets nodig? Bel, mail of stuur een bericht via Whatsapp, Messenger of Instagram. Ook voor vragen uiteraard.

Een paar wandelschoenen nodig?


Dat kan uiteraard ook, alleen is onze ervaring dat dit iets gecompliceerder is omdat je te maken hebt met o.a. verschillende pasvormen waardoor passen en vergelijken minstens net zo belangrijk zijn als een gedegen advies. En dat zijn nu net de dingen die in deze situatie lastiger zijn. Probeer deze aankoop daarom uit te stellen tot na de lockdown. Maar wil je nu al graag gaan wandelen of vallen je zolen er onderuit, dan gaan wij natuurlijk ons uiterste best doen alsnog een passend paar voor je te vinden!