Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen

Nieuwsbrief

Editie februari 2022

Nieuwsbrief editie februari 2022

Wil jij je voeten helpen sneller te herstellen? Bekijk dan de mogelijkheden voor OOfos (spreek uit Oefos)!
OOfos is speciaal ontworpen om de voeten te helpen sneller te herstellen. We noemen dit dan ook recovery footwear; deze bevorderen het herstel na het wandelen en sporten. Dat komt door het gepatenteerde OOfoam dat 37% meer dempt dan welke andere foam of rubber. Zacht en zeer comfortabel, maar voldoende ondersteuning onder de voetboog en stabiliteit rond de hiel.

Bekijk ons OOfos assortiment

OOfos OOfoam Technology

Een paar OOfos aan je voeten haalt druk weg op enkels, knieën en onderrug. Het OOfoam neemt de lichaamstemperatuur over waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd.

Mensen met voetproblemen, zoals hielspoor of peesplaatontsteking ondervinden verlichting van pijn en vermindering van klachten bij het dragen van OOfos.

Kom langs om zelf OOfos te ervaren!

OOfos ook ideaal bij hielspoor klachten

Als je last hebt van pijn in de hiel, dan kan het zijn dat je last hebt van fasciitis plantaris/peesplaatontsteking, de medische term voor een veel voorkomende aandoening die scherpe pijn in de hiel en de onderkant van de voet veroorzaakt. Meestal is de pijn het hevigst in de ochtend en het kan in één of beide voeten voorkomen.

Goed schoeisel met een juiste afwikkeling, eventueel in combinatie met een steunzool van een podotherapeut, zorgen ervoor dat de peesplaat minder belast wordt. Daarnaast raden wij aan om dit af te wisselen met slippers van OOfos.

OOfos gebruikers ervaren verlichting van de pijn bij het dragen van deze comfortabele slippers. Dit is te danken aan de maximale absorptie en demping die OOfoam geeft. Het gepatenteerde biomechanische voetbed zorgt voor ondersteuning van de voetboog en stimuleert de bloedsomloop. Een paar OOfos laten je voet bewegen op alle ondergronden en op de manier zoals de natuur het bedoeld heeft. Het OOfoam materiaal buigt tegelijkertijd met je voet en het oppervlak waarop je loopt mee. Het verlicht druk en dempt schokken op de voeten, knieën en onderrug.

Meer informatie over hielspoor op onze website

Tip van Harriëtte

Koude voeten en tenen voorkomen

Koude voeten en tenen zijn een veelvoorkomend en vaak hinderlijk verschijnsel bij veel (winter) sporten. Een verslechterde conditie van de bloedvaten kan de oorzaak zijn, maar ook het dragen van knellende, nauwe schoenen of steunzolen. Meer bewegen en vaker lopen vergroot de kans op warmere voeten. Wollen sokken isoleren beter, waardoor warmteverlies wordt beperkt.

Medisch Pedicure Pijnacker

Harriëtte is medisch pedicure bij Medisch Pedicure Pijnacker
(medischpedicurepijnacker.nl)

Wandelroute van de maand

Stevige wandelroute Delftse Hout en Balijbos
OOFos OOahh Sport

OOfos OOahh Sport

OOfos OOahh Sport Flex

OOfos OOahh Sport Flex

OOfos OOlala

OOfos OOlala dames

OOFos OOriginal Sport dames

OOfos OOriginal Sport dames

OOfos OOriginal Sport heren

OOfos OOriginal Sport heren

OOfos OOriginal

OOfos OOriginal

Vermoeide en pijnlijke spieren voorkomen

Sportcompressiekousen zorgen voor herstel

In deze nieuwsbrief besteden wij aandacht aan goed herstel na het wandelen of sporten. Afvalstoffen en vocht moeten worden afgevoerd uit de spieren en dat kan alleen maar door een goede bloedcirculatie, voldoende drinken en de juiste voeding.

Sportcompressiekousen helpen om vermoeide en pijnlijke spieren te voorkomen en om sneller te herstellen na een fysieke inspanning, zoals na een lange wandeling. Wie daarbij aan oubollige steunkousen denkt, denkt verkeerd. Sportcompressiekousen zijn tegenwoordig net zo modieus en comfortabel als een normale wandelsok!

De compressie verschilt van merk tot merk. Zo zijn de kousen verkrijgbaar in verschillende maten, uitvoeringen en kleuren. Alleen kwalitatief hoogwaardige sportcompressiekousen zijn voorzien van een gradueel drukverloop. Dit betekent dat de compressie het grootste is rondom de enkel en gaandeweg richting de knie in drukwaarde afneemt, wat een stuwend en stimulerend effect geeft. Ze verbeteren niet alleen de prestaties, maar bevorderen ook het herstel na inspanning zodat je geen last meer hebt van vermoeide en/of zware benen.

Bauerfeind Outdoor Compression Sock

Bauerfeind Outdoor

Compression Sock

Bauerfeind Run Ultralight Compression sock

Bauerfeind Run Ultralight Compression Sock

Bauerfeind Sleeves Lower Leg

Bauerfeind Compression

Sleeves Lower Leg

Zaterdag 12 maart a.s.

Nu aanmelden voor gratis
Bauerfeind beenaderscan

Laat de gezondheid en de kwaliteit van de vaten in de benen controleren middels de Bodytronic van Bauerfeind.

Middels een snelle en eenvoudige test wordt het pompvermogen en de vultijd van de beenaderen gemeten. Op basis van deze meting wordt een persoonlijk advies gegeven hoe jij jouw prestaties kunt verbeteren en het herstel kunt bevorderen.

ZATERDAG

12 MAART 2022

Aanmelden gratis beenaderscan

Uw ervaring telt!

Zou u ons aanbevelen?

Zou u de moeite willen nemen om uw ervaring te delen via  social media kanalen als Google en/of Facebook?

Positieve mond-tot-mond reclame is, net als recensies, essentieel voor ons voortbestaan als zelfstandige winkel.

Facebook review
Google review