Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen

Nieuwsbrief

Editie april 2021

Nieuwsbrief editie april 2021

OP=OP en WEG=PECH!

Om ruimte te maken in ons magazijn, zijn wij aan het opruimen geslagen. Doe hier je voordeel mee, want wij hebben onder meer een groot aantal broeken afgeprijsd naar slechts 1 tientje!
Verder aantrekkelijk afgeprijsde schoenen, ondergoed en andere accessoires. Let wel op dat in de gangbare maten de keuze niet meer reuze is. Maar als je een minder gangbare maat hebt, dan heb je wellicht meer keus. OP=OP en WEG=PECH, dus wacht niet te lang (met een afspraak maken) om langs te komen.

Voorjaarscollectie is binnen

Bijna de gehele voorjaarscollectie jassen, vesten, T-shirts, overhemden, broeken en sandalen hebben wij inmiddels binnen gekregen van onder meer Vaude, Schöffel, Didriksons, Buff en Teva. Onze website houden wij up-to-date, maar live kijken, voelen en passen, is natuurlijk veel fijner!

Zaterdag 15 mei gratis beenaderscan

Last van opgezwollen en/of rusteloze onderbenen?

Heb je het wandelen ontdekt, maar merk je dat je rusteloze benen hebt na een flinke wandeling? Of heb je opgezwollen onderbenen tijdens het wandelen? Dan kan het zijn dat de doorbloeding minder goed is bij je. Op zaterdag 15 mei kan je dit bij ons gratis laten controleren door een specialist van Bauerfeind die een beenaderscan uitvoert.
Ook voor thuiswerkers die veel zittend werk verrichten en daarbij behorende beenklachten hebben, kunnen veel baat hebben bij een beenaderscan.

Meting en persoonlijk advies

Aanmelden voor gratis
Bauerfeind beenaderscan

Laat de gezondheid en de kwaliteit van de vaten in de benen controleren middels de Bodytronic van Bauerfeind. Middels een snelle en eenvoudige test wordt het pompvermogen en de vultijd van de beenaderen gemeten. Op basis van deze meting wordt een persoonlijk advies gegeven hoe jij jouw prestaties kunt verbeteren en het herstel kunt bevorderen.
Vooraf aanmelden voor de aangegeven datum, kan via onderstaande knop.

ZATERDAG

15 MEI 2021

Aanmelden gratis beenaderscan

Tip van Harriëtte

Voetvriendelijk voedsel kiezen

Heeft u wel eens gehoord van voetvriendelijk voedsel? Maaltijden waarin veel zout zit verwerkt, kan ervoor zorgen dat je voeten opzwellen. Vermijd daarom onder andere voorverpakt voedsel.

Medisch Pedicure Pijnacker

Harriëtte is medisch pedicure bij Medisch Pedicure Pijnacker
(medischpedicurepijnacker.nl)

Kans op een prijs!

Je mening over de Dorpsstraat

De ondernemers in de Dorpsstraat willen graag weten wat bezoekers van de Dorpsstraat vinden. Zou jij ook je mening willen geven? Vul de bezoekersenquête in en maak daarmee ook nog eens kans op 1 van de 5 Dorpsstraatpakketten.

Naar de enquête

Uw ervaring telt!

Zou u ons aanbevelen?

Zou u de moeite willen nemen om uw ervaring te delen via  social media kanalen als Google en/of Facebook?

Positieve mond-tot-mond reclame is, net als recensies, essentieel voor ons voortbestaan als zelfstandige winkel.

Facebook review
Google review

Wandelroute van de maand

Rondje Nootdorp, Zoetermeer en Dobbeplas

Coronamaatregelen & versoepeling

Vanwege de aangescherpte regels, is het tot en met 26 april alleen mogelijk om op afspraak onze winkel te bezoeken (Koningsdag 27 april zijn wij gesloten). Maak bij voorkeur telefonisch een afspraak, want dan kunnen wij direct een tijdstip afstemmen (079-316 35 51).

Wij plannen ruim de tijd voor je in, geven je alle aandacht die je nodig hebt bij bijvoorbeeld het meten en passen van wandelschoenen, maar laten je met rust wanneer je wilt rondneuzen of kleding wilt passen.

Kom het liefst alleen, want wij mogen maar 5 klanten tegelijk binnen laten en heb je Corona gerelateerde klachten? Stel dan je bezoek uit. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en dragen dus een mondkapje.

Vanaf 28 april zonder afspraak


Vanaf woensdag 28 april werken wij niet meer op afspraak en kun je dus vrij onze winkel bezoeken. De beperking van maximaal 5 bezoekers blijft gehandhaafd, dus houd hier rekening mee en shop bij voorkeur alleen.