Van Herwijnen Nieuws

Nieuwsbrief
mei 2014

 
 
Wandel en voeten infodag zaterdag 10 mei
 

ExterieurHet begon als een idee van Linneweever, Bauerfeind en Van Herwijnen om samen een speciale dag te organiseren met een gratis digitale voetanalyse in de winkel.

Dit is inmiddels uitgegroeid tot een Wandel & voeten infodag die perfect aansluit bij mensen die van wandelen houden of met prangende vragen over hun voetproblemen rondlopen.


Lees in deze nieuwsbrief meer over wat wij op zaterdag 10 mei allemaal te bieden hebben.

10:00 tot 16:00 uur:
Bauerfeind VoetscanLinneweever en Bauerfeind

Gratis digitale voetanalyse door Bauerfeind en direct deskundig advies van Linneweever over de mogelijkheden voor extra ondersteuning van uw voeten.

Linneweever Linneweever

Linneweever is een maat- & orthopedisch schoenmakerij in Zoetermeer. Zij kunnen kleine voetproblemen oplossen met bijvoorbeeld een steunzool, een aanpassing doen aan een confectieschoen of grotere problemen (zoals een geamputeerde voorvoet) oplossen met orthopedisch schoeisel.
'Voetproblemen groot of klein, Linneweever is waar je moet zijn'.

Hanwag11:00 tot 16:00 uur:
Hanwag specialist

Een van onze beste schoenenmerken is Hanwag. Zij kenmerken zich door de uitstekende pasvormen, continue kwaliteit en innovativiteit.

Een specialist is aanwezig voor uw vragen en advies over zoolconstructies en verschillende pasvormen. Zo heeft Hanwag o.a. de onderscheidende 'Bunion' leest speciaal ontwikkeld voor mensen met een Hallux Valgus probleem. Bovendien kan hij u helpen de juiste schoenen te kiezen.

Hanwag Arrow  
         GTX 
         Ladies

Falke11:00 tot 16:00 uur:
Falke specialist

Falke heeft een uitgebreide collectie, waarvan wij de trekking sokken in het assortiment hebben. De verschillende modellen zijn uitermate geschikt voor allerlei wandelingen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse sneldrogende materialen met ergonomische pasvorm voor dames, heren en kinderen. Onze specialist is er voor vragen en advies over het belang van de juiste sokken voor elk gebruik.

Speciale Falke actie op zaterdag 10 mei:

Bij aankoop van een paar schoenen
een paar Falke sokken gratis!


Falke TK

11:00 tot 16:00 uur:
Paul den Ouden - Dé schoenmaker

Paul den  
         OudenAl vele jaren is Schoenmakerij Paul den Ouden uit Veenendaal onze vaste schoenmaker. Zij zijn specialist op het gebied van reparatie en verzoling van berg- en wandelschoenen en maken gebruik van originele materialen van vrijwel alle schoenfabrikanten. Verder zijn zij ook gespecialiseerd in het oprekken van schoenen in de breedte, maar ook zelfs in de lengte is vaak geen probleem. Eventuele drukplekken kunnen door Paul den Ouden ook weggewerkt worden zodat u met veel plezier uw schoenen blijft dragen.


Deze dag kunt u bij dé schoenmaker terecht voor vragen en advies over reparatie, verzoling en oprekken van uw berg- en/of wandelschoenen.

Speciale actie:

Géén verzendkosten als u uw
schoenen op 10 mei aanbiedt

11:00 tot 16:00 uur:
Gratis Granger's onderhoudsbeurt
voor uw berg- of wandelschoenen*

GrangersZaterdag 10 mei geven wij als extra service gratis onderhoudsbeurten aan berg- en wandelschoenen. Dit doen wij met de onderhoudsmiddelen van Granger's. Het Engelse bedrijf Granger's maakt al sinds 1937 onderhoudsproducten die op milieu vriendelijke wijze geproduceerd worden en zich kenmerken door het zelfde waterafstotende vermogen te bereiken welke schoenen, kleding en materialen hebben als ze nog nieuw zijn. Zoals ze bij Granger's graag zeggen: 'Original Performance Restored'.

* Schoeisel s.v.p. schoon en zonder veters inleveren.

SWGN11:00 tot 16:00 uur:
Sportief Wandelgroep Zoetermeer

U kent ze misschien ook wel van de groene jasjes en shirts die ze altijd dragen. Dit is een wandelgroep die voor iedereen is bedoeld: Jong en oud, dames en heren.
Als u van sportieve wandelingen houdt, dan kan dit de geschikte wandelgroep voor u zijn. Enige basisconditie is mooi meegenomen, maar niet vereist.
Deze gezellige wandelgroep heeft eigen trainers en wandelbegeleiders en kan dus ook gezien worden als een mooie opstap naar de Nijmeegse Vierdaagse. Het motto van Sportief Wandelgroep Zoetermeer is: Vrijheid, blijheid.
Zaterdag 17 mei organiseren zij samen met Floravontuur Promotie Zoetermeer de Floravontuur Wandeltocht met afstanden van:
5, 10, 15, 20, 25 en 40 km.

Zaterdag 10 mei kunt u bij ze terecht voor meer informatie over de wandelgroep of over de Floravontuur Wandeltocht.

11:00 tot 16:00 uur:

Medisch Pedicure  
         PijnackerMedisch Pedicure Pijnacker is een moderne praktijk, waar professionaliteit, voetzorg op maat (volledig afgestemd op de cliënt, zijn problematiek en wensen) en een tevreden cliënt centraal staan. Harriëtte is gespecialiseerd in de voetzorg: Diabetes, reuma, oncologie, trauma, verwaarlozing, sportvoeten en spasticiteit.
Haar motto is: 'Luister naar uw voeten, want de conditie van uw voeten is een afspiegeling van uw totale gezondheid'.
Schimmels, komen evenals bacteriën, regelmatig op of in ons lichaam voor. Bij een goede lichamelijke gesteldheid zijn ze meestal niet schadelijk. Normaal beschermt de huid zich tegen schimmelinfecties. Echter, deze kan zijn aangetast door: Irritatie, vocht, warmte en/of door aantasting van de beschermde vetzuren op de huid. De medisch pedicure kan deze ongemakken samen met u aanpakken. Ook de schoenen die u draagt bezitten door overdracht deze schimmels en bacteriën.

Laat u door haar voorlichten en neem uw wandelschoenen mee om ze ter plekke bacterie-, vocht-, schimmel- en geurvrij te laten maken op de speciale schoensterilisator.

Schoeffel11:00 tot 16:00 uur:
ReSkin

Vroeg of laat krijgt iedere wandelaar die lange afstanden loopt te maken met blaren en/of branderige voeten. Een pijnlijk probleem dat je plezier in het wandelen behoorlijk kan temperen.
Er is een aantal producten die dat helpt voorkomen, ReSkin is één van die producten. Het is een zeer rekbare pleister met een revolutionaire siliconen polymeer gel, die volledig meerekt met de bewegingen die gemaakt worden. Daarom blijft deze ook goed op zijn plaats zitten. Er zitten gaatjes in en is daardoor ook ademend en zweetdoorlatend. Het grote voordeel van de 'plaklaag' is dat deze makkelijk en pijnloos te verwijderen is en daarom ook een aantal keren opnieuw gebruikt kan worden.
Na gebruik kun je de ReSkin ook uitspoelen met een beetje zachte zeep en vervolgens laten drogen op bijvoorbeeld de tegels van de badkamer. Na een uurtje is de ReSkin weer klaar voor (her)gebruik. Dit kun je, afhankelijk van intensiteit van gebruik, 3 tot 5 keer doen. ReSkin mag nat worden en kun je ook enkele dagen laten zitten.

Test het deze dag zelf en laat u door de specialisten van ReSkin voorlichten waar u deze bijzondere pleisters nog meer voor kunt gebruiken.

 
Volg ons op Facebook VIP worden, voordeel pakken en onze nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf nu in!
 

 
 

Speciale actie
alléén op 10 mei

Bij een minimale besteding van €75
gratis
attentie

Falke
Speciale actie
alléén op 10 mei

Bij aankoop van
een paar schoenen
gratis
paar Falke
sokken

 


Softshell actie
alléén op 10 mei

OP=OP
Vivienne (damesmodel)

Kleuren:
Blueberry Pie, Black,
Rosebud, Horizon

Van €59,95 voor

€45

OP=OP
Nielson (herenmodel)

Kleuren:
Seal Grey, Pepper,
Black, Oxford Blue

Van €59,95 voor

€45

 
 
Van Herwijnen logo

Van Herwijnen Outdoor Store
 
Dorpsstraat 66
2712 AM Zoetermeer
Nederland
Telefoon (079) 316 35 51

www.wandelspeciaalzaak.nl
 
  Openingstijden: Ma 13:00 - 18:00 uur | Di t/m do 09:00 - 18:00 uur | Vrij 09:00 - 21:00 uur | Za 09:00 - 17:00 uur