In september krijgen wij weer veel nieuwe winterjassen en warme wandelbroeken binnen.
Van Herwijnen

Nieuwsbrief

Editie september 2019

De zomer is alweer bijna voorbij en dat betekent voorbereiden voor het najaar. Warmere kleding voor de herfst en winter tevoorschijn halen en aanvullen wat nodig is. Gedurende de maand september krijgen wij weer veel nieuwe winterjassen en warme wandelbroeken binnen. In de volgende nieuwsbrief gaan wij hier dieper op in. Maar nu eerst nog even genieten van het mooie weer dat wij vaak als toegift krijgen deze maand. Wellicht ook een goede gelegenheid om u te laten voorlichten over het belang van een goed herstel na het wandelen of sporten.

Zaterdag 28 september

Recovery Informatiedag

Deze dag staat bij ons in het teken van een goed herstel (recovery). Hiermee bedoelen wij een goed herstel na het wandelen of sporten. Afvalstoffen en vocht moeten worden afgevoerd uit de spieren en dat kan alleen maar door een goede bloedcirculatie, voldoende drinken en de juiste voeding.
Van 10:00 tot 17:00 uur zijn enkele deskundigen op dit vlak bij ons aanwezig: Nanne namens Bauerfeind en zelfstandig voedingsconsulent Anja Dorst met Herbalife.

Bauerfeind sportcompressie

Sportcompressiekousen helpen om vermoeide en pijnlijke spieren te voorkomen en om sneller te herstellen na een fysieke inspanning, zoals na een lange wandeling. Wie daarbij aan oubollige steunkousen denkt, denkt verkeerd: sportcompressiekousen zijn tegenwoordig net zo modieus en comfortabel als een normale wandelsok.
De compressie verschilt van merk tot merk. Zo zijn de kousen verkrijgbaar in verschillende maten, uitvoeringen en kleuren. Alleen kwalitatief hoogwaardige sportcompressiekousen zijn voorzien van een gradueel drukverloop. Dit betekent dat de compressie het grootste is rondom de enkel en gaandeweg richting de knie in drukwaarde afneemt, wat een stuwend en stimulerend effect geeft.
Ze verbeteren niet alleen de prestaties, maar bevorderen ook het herstel na inspanning zodat je geen last meer hebt van vermoeide en/of zware benen.

Gratis Bauerfeind beenaderscan

Laat de gezondheid en de kwaliteit van de vaten in de benen controleren middels de Bodytronic van Bauerfeind. Middels een snelle en eenvoudige test wordt het pompvermogen en de vultijd van de beenaderen gemeten. Op basis van deze meting wordt een persoonlijk advies gegeven hoe jij jouw prestaties kunt verbeteren en het herstel kunt bevorderen.
Vooraf aanmelden is verstandig. Dat kan via onderstaande knop.

Aanmelden gratis beenaderscan

Feel the OO

OOfos is recovery footwear en bevordert dus het herstel na het wandelen en sporten. Dat komt door het gepatenteerde OOfoam. Dit dempt 37% meer dan welke andere foam of rubber. Zacht en zeer comfortabel, maar voldoende ondersteuning onder de voetboog en stabiliteit rond de hiel.

OOFoam Technology

Een paar OOfos aan je voeten haalt druk weg op enkels, knieën en onderrug. Het OOfoam neemt de lichaamstemperatuur over waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd.
Mensen met voetproblemen, zoals hielspoor of peesplaatontsteking ondervinden verlichting van pijn en vermindering van klachten bij het dragen van OOfos schoeisel.

"Do you want to feel the OO?"
Kom langs om zelf OOfos te ervaren!

Herbalife

Wandelaars van de Nijmeegse 4-Daagse vanuit de Sportief Wandelgroep Zoetermeer weten al jaren dat de juiste voeding en aanvulling essentieel is vóór, tijdens én na het sporten. Voedingsconsulent Anja Dorst is er zaterdag 28 september van 10:00 tot 17:00 uur om daar veel meer over te vertellen én te laten proeven dat deze aanvulling óók nog eens lekker is.

Zaterdag 28 september

Geuzenwandeltocht

Zaterdag 28 september vinden ook de start en finish van de Geuzenwandeltocht plaats vanuit onze winkel. Wandel mee en laat je leiden door het gebied waar de strijd tussen de Geuzen en de Spanjaarden zich ruim 400 jaar geleden heeft afgespeeld. Sportief Wandelgroep Zoetermeer heeft twee schitterende wandelroutes uitgezet; een familieroute van 12,5 km en een recreatieve route van 25 km.

Beide wandelroutes zullen via het Dobbe-gebied gaan, waar het festival Historisch Zoetermeer plaatsvindt. Je waant je in de middeleeuwen als je hier langs loopt.
De start van de Geuzenwandeltocht is tussen 9:00 en 11:00 uur en de finish is tot uiterlijk 16:30 uur.
De kosten voor deelname aan de Geuzenwandeltocht bedragen € 4,00 en vooraf inschrijven is mogelijk via onderstaande knop.

Inschrijven Geuzenwandeltocht

Inschrijven is ook op de dag zelf mogelijk bij het startbureau.

Voor meer informatie:

Sportief Wandelgroep Zoetermeer

Tip van Harriëtte

Laat uw voeten weer aan schoenen wennen

Na de zomerzon en soms wekenlang in slippers, komt de tijd om weer schoenen te dragen naar het werk of school. De voet zal echt weer even moeten wennen. Start een paar dagen ervoor met het dragen van dichte schoenen en plak eventuele drukplaatsen preventief af met Fixomull Stretch.

Medisch Pedicure Pijnacker

Harriëtte is medisch pedicure bij Medisch Pedicure Pijnacker
(medischpedicurepijnacker.nl)

OOfos collectie

Recovery footwear

OOFOS (spreek uit Oefos) is ontworpen om de voeten te helpen sneller te herstellen. Trek een paar OOFOS aan en 'Feel the OO!'.

OOlala Latte L's
OOlala Cloud White L's
OOlala Black Black L's
OOlala Eucalyptus L's
OOriginal Sport Aqua/Black L's
OOriginal Sport Graphite M's
OOriginal Black
OOahh Black
OOclog Black

Deel uw ervaring

Zou u ons ook aanbevelen?

Service en advies staan bij ons hoog in het vaandel en gelukkig valt dat veel van onze klanten ook op. Ze geven het direct in de winkel aan dat ze prettig geholpen zijn, maar vertellen dat ook aan vrienden en familie of laten zelfs positieve recensies achter via Google of Facebook.
Die positieve mond-tot-mond reclame is, net als recensies, essentieel voor ons voortbestaan als zelfstandige winkel.

Vandaar een brutale vraag: zou u de moeite willen nemen om uw ervaring te delen via kanalen als Google en/of Facebook?

Facebook review
Google review