Van Herwijnen

Nieuwsbrief

Editie september 2020

Nieuwsbrief editie september 2020

Stapelkorting!
Stapelkorting!

Stapelkorting die oploopt tot wel 50%!

Pak nu je voordeel, want wij stapelen de korting op zodra je meer afgeprijsde producten koopt! Deze stapelkorting geldt alleen op reeds afgeprijsde artikelen. Dus hierop nog eens extra korting. De korting wordt afgetrokken van het totaalbedrag.

  • Bij 1 artikel: 5% extra korting
  • Bij 2 artikelen: 10% extra korting
  • Bij 3 artikelen: 15% extra korting
  • Bij 4 artikelen: 20% extra korting
  • Bij 5 artikelen: 25% extra korting
  • Bij 6 artikelen: 30% extra korting
  • Bij 7 artikelen: 35% extra korting
  • Bij 8 artikelen: 40% extra korting
  • Bij 9 artikelen: 45% extra korting
  • Bij 10 artikelen of meer: 50% extra korting

Wees er snel bij, want OP=OP en WEG=PECH!

Deze stapelkortingsactie geldt t/m 31 oktober 2020. Ruilen of retourneren is niet mogelijk.

Primeur

Lieve vrienden
van Van Herwijnen

Ik wil jullie graag op de hoogte brengen dat er het een en ander bij ons gaat veranderen. Samen met mijn gezin heb ik namelijk besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Een uitdaging die heel anders is dan de wandelspeciaalzaak die jullie nu kennen en zeker een grote stap zal zijn voor onze toekomst. Nog steeds sta ik iedere dag graag klaar voor onze klanten en vind ik het fantastisch om met al die mooie producten te werken. Alleen hebben wij de keuze gemaakt om onze droom werkelijkheid te laten worden en dat is een eigen camping.

Maar zo ver zijn wij nog niet, want ik ben op dit moment nog steeds eigenaar van een mooie winkel en zullen wij niets verder ondernemen, voordat een enthousiaste ondernemer is gevonden die de Wandelspeciaalzaak gaat voortzetten. Er is dus nog niets veranderd, alleen wilde ik jullie hiervan op de hoogte brengen.

Wie, wat en wanneer kunnen wij je nog niet vertellen, want dat weten wij zelf ook nog niet. Wat betreft onze campingplannen kunnen wij je wél laten weten dat de gastvrijheid als vanzelfsprekend zal zijn. Dit zit niet voor niets in onze genen.

Ons doel is een kleinschalige camping in een mooi gebied met verrassende en bijzondere wandel- en fietsmogelijkheden, waar je je als kampeerder thuis voelt.


De naam van de camping hebben wij trouwens al: Camping Pluk de Dag.

De reden dat wij voor deze naam hebben gekozen, is omdat wij zelf ook zo in het leven staan en iedere dag al van één moment kunnen genieten. Bijvoorbeeld de eerste boterbloemen in het gras, bijen die druk bezig zijn, de Hollandse wolkenlucht, de natuur die ontwaakt en de regendruppels op je tentdoek.

Met hartelijke groet,
Dennie van Herwijnen

P.S. Wil je op de hoogte blijven van onze plannen? Houd dan onderstaande social media in de gaten.

Social media Camping Pluk de Dag:

Fb Ig