Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen

Nieuwsbrief

Editie september 2021

Nieuwsbrief editie september 2021

Het is nog even genieten van een fantastisch mooie nazomer, maar wij zijn al klaar voor het najaar. De winkel heeft inmiddels een make-over gehad en de najaarscollectie hangt al volop in de winkel. Hieronder en hiernaast geven wij een impressie van onze winkel. In de volgende nieuwsbrief lichten wij een aantal nieuwe producten uit.

Doe mee op zaterdag 25 september

Wandelen in historische Geuzenwandeltocht

Wandel mee met de enige echte Historische Wandeltocht op zaterdag 25 september en laat je leiden door dit gebied waar de strijd tussen de Geuzen en de Spanjaarden zich ruim 400 jaar geleden heeft afgespeeld. De Sportief Wandelgroep Zoetermeer heeft twee schitterende wandelroutes uitgezet. Een familieroute van 12,5 km en een recreatieve route van 25 kilometer.

Start en finish zijn bij ons in de winkel. Tussen 9:00 en 11:00 uur kun je terecht om je in te schrijven of, wanneer je je van tevoren hebt ingeschreven, om de route op te halen.

Naast de routebeschrijving is de route ook aangegeven met pijlen.

Het inschrijfgeld bedraagt €5,00 per persoon. Leden van de wandelbond (KWBN) kunnen op vertoon van hun wandelpas €1,00 korting krijgen.

Inschrijven kan vooraf via:

https://www.wandel.nl/wandelagenda/

evenement/geuzenwandeltocht.htm

Meer informatie over deze wandeltocht is beschikbaar via de website van Sportief Wandelgroep Zoetermeer.

Wandelroute van de maand

Rondje Bentwoud vanuit Zoetermeer
Inschrijven Geuzenwandeltocht
Inschrijven Geuzenwandeltocht

Controle doorbloeding beenaderen

Last van opgezwollen en/of rusteloze onderbenen?

Bauerfeind

Heb je het wandelen ontdekt, maar merk je dat je rusteloze benen hebt na een flinke wandeling? Of heb je opgezwollen onderbenen tijdens het wandelen? Dan kan het zijn dat de doorbloeding minder goed is bij je. Dit kun je zaterdag 16 oktober bij ons in de winkel geheel gratis laten controleren door een specialist van Bauerfeind die een beenaderscan uitvoert.

Ook thuiswerkers die veel zittend werk verrichten en daarbij behorende beenklachten hebben, kunnen veel baat hebben bij een beenaderscan.

Tip van Harriëtte

Laat je voeten weer wennen aan dichte schoenen

Na de zomerzon en soms wekenlang in slippers komt de tijd om weer schoenen te dragen naar het werk of school. De voet zal echt weer even moeten wennen. Start een paar dagen ervoor met het dragen van dichte schoenen en plak eventuele drukplaatsen preventief af met Fixomull Stretch.

Medisch Pedicure Pijnacker

Harriëtte is medisch pedicure bij Medisch Pedicure Pijnacker
(medischpedicurepijnacker.nl)

Zaterdag 16 oktober

Aanmelden voor gratis
Bauerfeind beenaderscan

Laat de gezondheid en de kwaliteit van de vaten in de benen controleren middels de Bodytronic van Bauerfeind. Middels een snelle en eenvoudige test wordt het pompvermogen en de vultijd van de beenaderen gemeten. Op basis van deze meting wordt een persoonlijk advies gegeven hoe jij jouw prestaties kunt verbeteren en het herstel kunt bevorderen.
Aanmelden is mogelijk middels onderstaande knop.

ZATERDAG

16 OKTOBER

Aanmelden gratis beenaderscan

Uw ervaring telt!

Zou u ons aanbevelen?

Zou u de moeite willen nemen om uw ervaring te delen via  social media kanalen als Google en/of Facebook?

Positieve mond-tot-mond reclame is, net als recensies, essentieel voor ons voortbestaan als zelfstandige winkel.

Facebook review
Google review