Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen

Nieuwsbrief

Editie oktober 2021

Nieuwsbrief editie oktober 2021

Comfortabel thuiswerken

Wij merkten dat er dankzij Corona veel meer dan normaal gewandeld werd en ook het thuiswerken zorgde voor een grote verandering. Velen hebben dit ontdekt en zagen de voordelen om dit ook na de aangescherpte regels te blijven doen. Wandelen en thuiswerken zijn dus veelal een blijvertje! Als je het over de toename van wandelen hebt, dan is het logisch dat wij dat als wandelspeciaalzaak merken. Maar ook door het thuiswerken merken wij een toename qua populariteit van bepaalde artikelen en productgroepen. Bijvoorbeeld de Cosyshoes van Falke, de OOfos slippers en de fleecevesten die het behaaglijk maken wanneer je thuiswerkt en de thermostaat niet te hoog wilt instellen.

In deze nieuwsbrief leggen wij de voordelen uit van de Cosyshoes en OOfos slippers, maar tevens gaan wij in op de beperkingen waar wij tegenaan lopen voor wat betreft de leverbaarheid van artikelen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Tip van Harriëtte

Massage ondervoet na een wandeltocht

Neem een klein balletje met nopjes, en rol deze onder de (blote) voet terwijl u op een stoel zit of staat. De bloedsomloop zal verhogen en de afvalstoffen versnelt afvoeren. De voetspieren zullen ontspannen en sneller herstellen.

Medisch Pedicure Pijnacker

Harriëtte is medisch pedicure bij Medisch Pedicure Pijnacker
(medischpedicurepijnacker.nl)

Falke Cosyshoes

Deze huissloffen bieden jou ook thuis het grootste comfort. Je voeten worden heerlijk warm gehouden. De zachte badstof aan de binnenkant verhoogt het draagcomfort en creëert een sfeer van welzijn en ontspanning. Aan de onderzijde is een stevige vilten voetbed en dankzij de siliconen noppen blijf je optimaal grip houden op iedere ondergrond. De Cosyshoe is warm dankzij 90% scheerwol in combinatie met 10% polyamide. De boord is licht elastisch en voelt daardoor comfortabel aan. Bovendien kun je deze ook eenvoudig omslaan wanneer deze niet hoog hoeft aan te sluiten.
De Cosyshoe huissloffen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en effen of met een gezellig ruitje. Vanaf maat 37 t/m maat 46.

Kijk voor de gehele collectie op de pagina van de sokken op onze website

Falke Cosyshoe

Kleur: Anthracite Melange

Falke Cosyshoe

Kleur: Barolo

Falke Cosyshoe

Kleur: Black

Falke Cosyshoe

Kleur: Blue Iris

Falke Cosyshoe

Kleur: Caramel

Falke Cosyshoe

Kleur: Dark Blue

Falke Cosyshoe

Kleur: Fire

Falke Cosyshoe

Kleur: Forest

Falke Cosyshoe

Kleur: Light Grey

OOfos Recovery Footwear

OOfos (spreek uit oefos) heeft slippers ontwikkeld die je kunt dragen na het wandelen of sporten. Dankzij het zachte Oofoam en de ondersteuning onder de voetboog bevordert dit het herstel en wordt de druk weggehaald op enkels, knieën en onderrug. Bijkomend voordeel is dat je bij hielspoor of peesplaatontsteking een verlichting van de pijn ondervindt en tevens de klachten verminderen. Daarnaast zijn ze gewoon comfortabel om op te lopen en verkopen wij deze slippers dus het hele jaar door. Ook thuiswerkers ervaren het draagcomfort van OOfos.

Kijk voor de gehele collectie dames- en herenmodellen op onze website

Wandelroute van de maand

Rondje Meerpolder en Zoetermeerse Plas
OOfos OOlala

OOfos OOlala

OOfos OOahh

OOfos OOahh Sport Flex

Leveringsproblemen

In de inleiding hebben wij al aangegeven dat wij tegen leveringsproblemen aanlopen. Dat klinkt niet vreemd, want in vrijwel elke sector horen wij dezelfde geluiden. In eerste instantie waren de wandelschoenen slecht leverbaar. Nee, onze wandelschoenen komen niet uit Azië en worden vrijwel allemaal in Europa geproduceerd. De uitdagingen waar onze schoenenmerken tegenaan lopen, zijn de grondstoffen, productiecapaciteit en tevens de onverwacht sterk toegenomen vraag naar wandelschoenen. Voorlopig zal dat zo blijven en ook in 2022 verwachten onze leveranciers problemen met leveringen.

In ieder geval hebben wij hierop geanticipeerd door tijdig (al vanaf maart 2021) voldoende wandelschoenen te bestellen. Het kan echter nog steeds voorkomen, dat wij niet de juiste maat of het juiste model hebben staan. Het is helaas niet anders.Verder merken wij ook met andere artikelen, zoals kleding en rugtassen, dat er leveringsproblemen zijn. Nu en naar verwachting ook volgend jaar. Wij zijn geen doemdenkers, maar realiseren ons wel dat er nog voldoende uitdagingen blijven. Desalniettemin wagen wij de gok en hebben wij meer besteld dan normaal om onze klanten te kunnen blijven bedienen. Wees dus niet ongerust, maar realiseer je wel dat de keuze soms beperkt kan zijn.

Uw ervaring telt!

Zou u ons aanbevelen?

Zou u de moeite willen nemen om uw ervaring te delen via  social media kanalen als Google en/of Facebook?

Positieve mond-tot-mond reclame is, net als recensies, essentieel voor ons voortbestaan als zelfstandige winkel.

Facebook review
Google review