Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen

Nieuwsbrief

Editie oktober 2022

Nieuwsbrief editie oktober 2022

Van Herwijnen stopt. Wat nu?

Beste vriend van Van Herwijnen,

Onze mededeling vorige maand heeft nogal wat teweeggebracht. Vele lieve reacties hebben wij gekregen van klanten, maar ook vragen. Zeker in het begin hebben onze klanten veel geduld moeten opbrengen omdat het zo druk was. Bedankt daarvoor.

Waar moeten wij nu naar toe? Deze vraag is veel voorbij gekomen de afgelopen maand. In de vorige nieuwsbrief schreven wij al dat men voor garantieverzoeken in de toekomst terecht kan bij onze collega’s Van Bemmelen Outdoor in Zoeterwoude-Rijndijk en Outdoor Gouda in Gouda. Zij zijn net als wij servicegericht. Echter, eveneens uniek en dus ook heel anders. Ga gewoon een keer langs om het assortiment te bekijken. Hieronder een korte introductie van beide outdoorspecialisten.

Outdoor Gouda

Outdoor Gouda

Als gepassioneerd buitensporter met voorliefde voor lichtgewicht vakanties en trekkings is mijn winkel ontstaan zoals deze nu is. De inmiddels volledig overgenomen zaak van mijn ouders is een specialist op het gebied van wandelen, vakanties en reizen. Voor iedere buitenactiviteit heb ik wel een aanvulling in mijn assortiment. Ook voor een wandeling in de polder of rond de plassen bijvoorbeeld. Dus voor een jas op de fiets of een klimtour in de winter kun je bij mij terecht.

Tot ziens in mijn winkel!

Stefan.

Van Bemmelen Outdoor

Van Bemmelen Outdoor

Wij zijn de specialist op het gebied van wandelen, skiën, kamperen en fietsend genieten van buiten. De beste voorbereiding voor buiten, begint bij ons binnen!
Met ons 11-tal staan wij 7 dagen per week klaar om u te helpen met de beste keuze voor uw vakantie of buitenavontuur.

Graag tot ziens in de winkel.

Team Van Bemmelen Outdoor.

Outdoor Gouda
Van Bemmelen Outdoor

Opheffingsuitverkoop

Korting verhoogd naar 25%

Vanaf nu geven wij op alles 25% korting. Ook op reeds afgeprijsde artikelen. De enige uitzondering is dat wij geen korting geven op reparaties en bestelde artikelen.

De korting zal op den duur verder oplopen, dus houd onze nieuwsbrief, website en sociale media in de gaten.

Maar let op: De winkel zal alleen maar leger raken, want op is ook echt op!

Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen

Klantgegevens

Wat gebeurt er met klantgegevens?

Ook deze vraag kregen wij in de winkel gesteld. Klantgegevens zijn van Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen en worden gewist na opheffing van de winkel.

Hier hoef je je dus geen zorgen over te maken. Wij gebruiken deze ook niet voor onze Wandelcamping. Dat houden wij strikt gescheiden.

Mocht je na sluiting van de winkel op de hoogte gehouden willen worden van onze plannen en/of willen weten waar wij uiteindelijk terecht komen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via campingplukdedag.nl of volg ons via Facebook en/of Instagram.

Schoenreparaties

Schoenmakerij
Paul den Ouden

Velen hebben via ons gebruik gemaakt van de service om reparaties aan schoenen uit te laten voeren door Schoenmakerij Paul den Ouden in Veenendaal. Meerdere keren per week sturen wij wandelschoenen op voor verzolingen, verhakkingen, stikwerk of andere aanpassingen die zij vakkundig voor ons uitvoeren. Wij zijn daar altijd zeer tevreden over geweest en hetzelfde geldt voor onze klanten. Want ook hier kregen wij vragen over.

Zolang wij geopend zijn, kun je nog steeds via ons je schoenen aanbieden voor reparatie. Daarna kun je reparaties laten uitvoeren via Van Bemmelen Outdoor en Outdoor Gouda. Of je stuurt ze gewoon zelf naar Schoenmakerij Paul den Ouden.

Kijk voor meer informatie op www.deschoenmaker.nl

Tips zijn altijd van harte welkom!

Wandelcamping Pluk de Dag

Het is leuk om de interesse en betrokkenheid van onze klanten te zien over onze toekomstplannen. Wij hebben al diverse tips gekregen over campings die (nog) niet te koop staan, maar wellicht interessant kunnen zijn omdat de eigenaar heeft laten weten te zijner tijd te willen stoppen. Wij hebben serieus naar iedere tip gekeken en in sommige gevallen ook contact gezocht met de eigenaar van deze camping. Ze zijn óf al bezig met opvolging óf wij horen verder niets meer na onze vraag.

Niet elke camping voldoet aan onze wensen c.q. eisen. Zo willen wij graag in Nederland blijven, waarbij het onze voorkeur is om een camping over te nemen in Drenthe. Maar andere oostelijke provincies zijn ook prima. Als het maar in of nabij een natuurgebied is waar onze gasten naar hartenlust kunnen wandelen. Tips zijn altijd van harte welkom!

Verder willen wij ons aan gaan sluiten bij De Groene Koepel, bekend van de Natuurkampeerterreinen in het Groene Boekje.

Het is ook de bedoeling om meerdere trekkershutten aan te bieden voor 1 of meerdere overnachtingen.

Vanaf onze wandelcamping worden er uiteraard voldoende wandelroutes aangeboden zodat er voor een ieder wat wils is qua afstand, omgeving en verharde of onverharde paden. Maar eerst moeten wij die mooie plek dus nog vinden.

Met hartelijke groet,
Monica en Dennie van Herwijnen

Blijf op de hoogte

Inschrijven voor
de nieuwsbrief

Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrieven (max. 4 per jaar) die wij in de toekomst gaan versturen.
Dat kan via de website of middels een e-mail bericht via contact@campingplukdedag.nl


Volg ons ook via onderstaande sociale media pagina’s:

facebook

campingplukdedag

instagram

campingplukdedag