Opheffingsuitverkoop

Wij hebben besloten definitief te stoppen met onze Wandelspeciaalzaak. Een moeilijke beslissing, want wij vinden het nog steeds heel erg leuk. Na twee jaar zoeken naar een geschikte overnamekandidaat, willen wij echter graag verder en is dit ons inziens toch echt de beste beslissing voor dit moment.

Precies 2 jaar geleden hebben wij bekend gemaakt dat wij graag een nieuwe uitdaging aangaan. De Wandelspeciaalzaak is naar ons idee af en een eigen camping hebben wij al lange tijd over gefilosofeerd. Wij willen dit nu dus echt laten gebeuren.
De afgelopen tweeënhalf jaar hebben wij (net als iedereen) een hele bijzondere tijd meegemaakt vanwege Corona. Vele uitdagingen kwamen op ons pad. Ondanks deze uitdagingen, hebben wij onze droom gehouden en de focus op de Wandelspeciaalzaak niet verloren. Vele gesprekken met overnamekandidaten zijn er geweest, maar helaas niet met het resultaat wat wij gehoopt hadden. Intussen hebben wij de afgelopen tijd gebruikt om een sterk concept voor onze camping te ontwikkelen. Verderop vertellen wij meer hierover.

Wij realiseren ons dat het dubbel zo jammer is dat het na 131 jaar Van Herwijnen op Dorpsstraat 66 ophoudt. Vijf generaties hebben iets moois opgebouwd in het karakteristieke winkelpand. Het heeft ons ook gevormd als ondernemers en wij kijken dus met trots terug op deze mooie historie.
Het is nu de bedoeling dat wij de winkel leeg gaan verkopen. Je kunt eventuele spaarpunten en cadeaubonnen bij ons opmaken en profiteren van de korting die wij geven. Vanaf vandaag geven wij namelijk op alles 15% korting. Ook op reeds afgeprijsde artikelen. De enige uitzondering hierop is, dat wij geen korting geven op reparaties en bestelde artikelen. De korting kan op den duur oplopen, dus houd onze nieuwsbrief, website en sociale media in de gaten. Maar let op: De winkel zal alleen maar leger raken, want op is ook echt op.

Garantieverzoeken

In het geval van garantieverzoeken, hebben wij onze collega’s Van Bemmelen Outdoor in Zoeterwoude-Rijndijk en Outdoor Gouda in Gouda bereid gevonden om dit na sluiting van onze winkel af te handelen. Mocht je van een aankoop geen aankoopbewijs meer hebben, dan kunnen wij deze nu nog voor je uitprinten. Vraag hier dus gerust naar.
En uiteraard kun je in het vervolg bij deze winkels terecht voor mooie producten en deskundig advies.

De komende tijd gaan wij gebruiken om onze droomplek te vinden. Wat wij voor ogen hebben, is een wandelcamping. Hoe kan het ook anders…
Het zal geen grote camping worden met animatie, maar een kleinschalige camping in of nabij een natuurgebied waar je naar hartenlust kunt wandelen en genieten van de natuur. Je kunt bij ons terecht met een tent, caravan of camper, maar ook overnachten in één van de trekkershutten.
Daarnaast gaan wij uiteraard onze expertise toepassen op onze Wandelcamping door oplossingen te bieden voor wandelproblemen. Eigenlijk gaan wij dus het zelfde doen als in onze Wandelspeciaalzaak, maar dan zonder de verkoop van wandelschoenen, kleding en rugtassen.
Wil je op de hoogte blijven van onze wandelcamping? Volg dan de sociale media pagina’s:

https://www.facebook.com/campingplukdedag
https://www.instagram.com/campingplukdedag

Of stuur een mail naar contact@campingplukdedag.nl wanneer je je wilt abonneren op de nieuwsbrieven die wij in de toekomst gaan versturen.

PS Mocht je een tip voor ons hebben van een camping die te koop staat of misschien te koop komt te staan, geef dat gerust aan ons door. Dat waarderen wij zeker!

Met hartelijke groet,
Dennie & Monica van Herwijnen