Schoenaccessoires

  • Onderhoud Schoenen hebben over het algemeen een lederen bovenwerk en dit heeft onderhoud nodig. Leer is namelijk een natuurproduct en heeft voeding nodig om uitdroging te voorkomen. Middels een spray of wax geef je de noodzakelijke voeding, maar zorg je er ook voor dat het waterafstotend blijft en dus ook de voeten droog blijven.
  • Reiniging Stinkende, natte schoenen zijn voor iedereen die veel (buiten)sport of last heeft van zweetvoeten een herkenbaar probleem. En wat doen we dan vaak: kranten in de schoenen en bij de verwarming zetten. Behalve dat dit veel tijd kost en de stank niet verhelpt, is het ook erg slecht voor je schoenen!
    Dat kan makkelijker, sneller en slimmer: zet je schoenen op de Shoefresh schoenverfrisser en ze zijn binnen een half uur weer fris en droog! Zo heb je geen stank meer in huis en stap je iedere dag in je schoenen met een fris gevoel.
  • Comfort Om het draag- en loopcomfort te verhogen zijn een paar comfortzooltjes prettiger dan de standaard inlegzooltjes.

    Middels een drukplaat kunnen wij zien of je een lage, middelhoge of hoge voetboog hebt, zodat de voetboog optimaal ondersteunt wordt en de voet dus meer ontspant.