Toekomstplannen

Wij zijn graag open en transparant en hebben onze klanten al eerder op de hoogte gebracht over onze toekomstplannen via onze nieuwsbrief.

Mijn bedrijf staat namelijk te koop. Niet omdat ik het niet meer naar mijn zin heb of omdat het slecht gaat. Integendeel, want nog steeds sta ik iedere dag vol enthousiasme klaar voor onze klanten en vind ik het fantastisch om met al die mooie producten te werken. Wandelen is ook de snelst groeiende sport en menigeen heeft inmiddels het wandelen ontdekt. Als wandelspeciaalzaak voorzien wij zodoende in een behoefte die sterk groeiende is.
De reden om mijn bedrijf in de verkoop te zetten, is omdat ik samen met mijn gezin besloten heb om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Een uitdaging die heel anders is dan de wandelspeciaalzaak zoals die nu is en het zal zeker een grote stap zijn voor onze toekomst. Wij zouden namelijk graag onze droom werkelijkheid willen laten worden en dat is een eigen camping.

Maar zo ver zijn wij nog niet, want ik ben op dit moment nog steeds eigenaar van een mooie winkel. Wij zullen niets verder ondernemen voordat er een enthousiaste ondernemer is gevonden die de wandelspeciaalzaak gaat voortzetten.
Wij hebben geen haast en wachten dus geduldig af.

Wellicht heb jij iemand binnen je familie of kennissenkring die toe is aan een nieuwe uitdaging of een carrièreswitch wil maken. Of heeft diegene al een bedrijf en zou uitbreiding qua filiaal/assortiment een mooie kans bieden? Of heb je zelf het gevoel dat dit iets voor jou kan zijn?
Neem dan contact op met mij en wie weet komt daar iets moois uit voort!

Met hartelijke groet,
Dennie van Herwijnen