Word ook vriend

Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen biedt vaste klanten een ‘Vriendenbehandeling’! Je spaart digitaal punten die je, wanneer je wilt, kunt besteden in de winkel. Hiervoor is géén spaarpas/klantenpas nodig. De punten worden door onze kassa geregistreerd. Per bestede € 25,00 spaar je één punt ter waarde van € 2,00. Je spaart op de aanschaf van alle artikelen in onze winkel, m.u.v. aanbiedingen, cadeaubonnen en reparaties.

Verder kun je gebruik maken van het volgende Vriendenvoordeel:

  • Registratie van al jouw aangekochte artikelen. Dit kan van belang zijn bij reparaties en garantie (je hoeft geen bon meer te bewaren), bij terugroepacties of gewoon handig als je weer zo’n zelfde paar sokken wilt hebben. En de aankoopbonnen kunnen wij opnieuw voor je afdrukken.
  • Blijf, indien gewenst, op de hoogte via onze e-mail nieuwsbrief. Middels onze nieuwsbrieven per e-mail blijft je als eerste op de hoogte van acties en speciale aanbiedingen voor Vrienden, nieuwtjes en tips.
  • Extra bedenktijd voor al jouw aankopen. Je hebt als Vriend een verlengde omruilperiode van 30 dagen.
  • Gratis onderhoudsbeurt voor je wandelschoenen. Als Vriend ontvang je na ongeveer 6 maanden een uitnodiging voor een gratis onderhoudsbeurt. De wandelschoenen worden onderhouden middels een spray of wax en krijgen een reinigingsbeurt aan de binnenkant. Tevens controleren wij of de schoenen nog in goede staat zijn en wanneer je op- of aanmerkingen hebt over het gebruik van de schoenen, dan lossen wij dat graag op.
  • Geen portokosten bij reparatie of garantieverzoek. Wanneer je bijvoorbeeld je schoenen laat verzolen of repareren via ons, dan rekenen wij niet de portokosten aan je door. Dat geldt natuurlijk ook voor alle andere artikelen die je bij ons gekocht hebt.

Vul het aanmeldingsformulier in (onder de tab ‘Aanmelden‘) óf gebruik hiervoor het Vriend-inschrijfformulier, verkrijgbaar bij de kassa in onze winkel.

Voor het online aanmelden, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Noodzakelijke velden zijn aangegeven met een rode *.

Onze nieuwsbrief ontvangt u maximaal 1x per maand via de e-mail, waardoor u op de hoogte blijft van onze speciale aanbiedingen, acties, tips, nieuwtjes e.d.

Uiteraard respecteren wij uw privacy. Ingevulde gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. Er wordt nimmer informatie aan een derde partij verstrekt.