Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen

Nieuwsbrief

Editie mei 2021

Nieuwsbrief editie mei 2021

Update toekomstplannen

In september heb ik mijn klanten op de hoogte gebracht dat er op termijn e.e.a. gaat veranderen. Ik heb namelijk samen met mijn gezin besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan en zodoende mijn bedrijf te koop te zetten. Ik heb heel veel positieve en motiverende reacties mogen ontvangen en dat is natuurlijk altijd leuk. Inmiddels zijn wij 8 maanden verder en tot op heden is er nog niet veel veranderd. Dat is helaas niet anders, maar wij hebben ook geen haast, dus is dat voor ons ook geen probleem.

Omdat wij in de winkel dagelijks vragen krijgen over onze toekomstplannen, wil ik graag een update geven: In de tussenliggende periode zijn er gesprekken geweest met diverse potentiële geïnteresseerden. Door omstandigheden zijn deze gesprekken helaas beëindigd. Enerzijds vinden wij dat natuurlijk wel een beetje jammer, maar anderzijds realiseren wij ons dat het voor een geïnteresseerde partij ook geen kleine stap is. Het heeft onze plannen in ieder geval niet doen wijzigen en wij blijven zoeken naar een actieve ondernemer die vol enthousiasme deze mooie wandelspeciaalzaak naar zijn/haar eigen hand zal zetten en zodoende jullie in de behoefte kan blijven voorzien.

De achterliggende periode heeft wat dat betreft ook niet meegezeten met de maatregelen die noodzakelijk waren vanwege Corona. Maar er gloort licht aan de horizon en zodoende is er voldoende perspectief voor ondernemers om onzekerheden achter zich te laten. Want bijvoorbeeld in de Dorpsstraat zijn het afgelopen jaar veel winkelpanden verhuurd en daardoor is er bijna geen leegstand meer. Mooi om deze ontwikkelingen te zien en eigenlijk ook geheel tegen de landelijke trend in.

Er wordt ook meer dan ooit gewandeld en dat merken wij qua drukte in de winkel. Men heeft het ontdekt, vindt het leuk en blijft het ook gewoon doen in de toekomst. Voor onze potentiële opvolger ook weer voldoende perspectief natuurlijk! Zo ver is het dus nog niet. Wij wachten geduldig af, maar gaan wel iets meer ruchtbaarheid geven over onze situatie en daarbij willen wij ook een beroep doen op onze klanten en volgers.

Wellicht heb jij iemand binnen je familie of kennissenkring die toe is aan een nieuwe uitdaging, een carrièreswitch wilt maken of uitbreiding wilt qua filiaal/assortiment omdat diegene al een bedrijf heeft? Of heb je zelf het gevoel dat dit iets voor jou kan zijn? Neem dan contact op met mij en wie weet komt daar iets moois uit voort! Het gesprek aan gaan, is een eerste stap en nee zeggen kan altijd nog. 😉

Met hartelijke groet,
Dennie van Herwijnen

Producten voor herstel en tegen ongemak

Speciale actie Ice Power

Er werd al veel gewandeld, maar gelukkig kan er vanwege versoepelingen weer meer. Binnen en buiten sporten kan weer, maar ook wandelevenementen en initiatieven zoals de Alternatieve Vierdaagse en de Historische Geuzenwandeltocht komen er aan.
Voldoende redenen om je goed voor te bereiden en bijvoorbeeld producten van Ice Power aan te schaffen die jou helpen beter te herstellen en tevens lichamelijke ongemakken tegen te gaan.

Kijk op onze website voor het Ice Power assortiment en de voordelen van dit wondermiddel.

Speciale actie t/m 31 mei 2021:
20% KORTING
op alle Ice Power artikelen!

Kijk op onze website voor het Ice Power assortiment

Voor vrouwen die van wandelen houden

Must have plastuit van UIXI

Wie herkent dat niet? Ben je aan het wandelen en heb je hoge nood, maar de horeca is gesloten of je wandelt midden in de natuur. Erg vervelend, maar ook slecht voor je blaas om het op te houden. Wij hebben nu dé oplossing voor deze ongemakken: UIXI.

UIXI plastuit op onze website
UIXI plastuit op onze website

UIXI - spreek uit als 'whiksie' - is een plastuit en helpt vrouwen om staand te plassen. Handig als je even geen toilet - of een schoon toilet - in de buurt hebt. Neem de UIXI plastuit mee op vakantie, tijdens het wandelen of sporten, naar een festival of mee in de auto voor onderweg. Met de UIXI standaard in je tas, heb je nooit meer last van hoge nood!

Meer informatie en alle beschikbare kleuren op onze website

Wegens succes tweede datum gepland!

Bauerfeind beenaderscan

In de vorige nieuwsbrief kondigden wij een gratis beenaderscan aan en deze was binnen één dag al volgeboekt! Mooi om te zien dat hier zoveel animo voor is en dus reden genoeg om gelijk weer een nieuwe datum te plannen: zaterdag 12 juni.

Heb je het wandelen ontdekt, maar merk je dat je rusteloze benen hebt na een flinke wandeling? Of heb je opgezwollen onderbenen tijdens het wandelen? Dan kan het zijn dat de doorbloeding minder goed is bij je. Op zaterdag 12 juni kan je dit bij ons gratis laten controleren door een specialist van Bauerfeind die een beenaderscan uitvoert.
Ook voor thuiswerkers die veel zittend werk verrichten en daarbij behorende beenklachten hebben, kunnen veel baat hebben bij een beenaderscan.

Meting en persoonlijk advies

Aanmelden voor gratis
Bauerfeind beenaderscan

Laat de gezondheid en de kwaliteit van de vaten in de benen controleren middels de Bodytronic van Bauerfeind. Middels een snelle en eenvoudige test wordt het pompvermogen en de vultijd van de beenaderen gemeten. Op basis van deze meting wordt een persoonlijk advies gegeven hoe jij jouw prestaties kunt verbeteren en het herstel kunt bevorderen.
Vooraf aanmelden voor de aangegeven datum, kan via onderstaande knop.

ZATERDAG

12 JUNI 2021

Aanmelden gratis beenaderscan

Meer informatie

Meer informatie over onze toekomstplannen in de media en onze nieuwsbrief is beschikbaar via onderstaande links.

Online versie krantenartikel Streekblad d.d. 03/09/2020:

Online versie krantenartikel Streekblad
Bekijk het artikel

Nieuwsbrief september 2020:

Nieuwsbrief september 2020
Bekijk de nieuwsbrief

Tip van Harriëtte

Voorkom teken

Omdat teken van onderen komen, is het belangrijk om je voeten en onderbenen te beschermen. Doe de broekspijpen in de sokken. De teek krijgt zo geen kans om via een opening omhoog te kruipen en zich in de huid vast te bijten.

Medisch Pedicure Pijnacker

Harriëtte is medisch pedicure bij Medisch Pedicure Pijnacker
(medischpedicurepijnacker.nl)

Wandelroute van de maand

Het boerenland rond het Buytenpark

Uw ervaring telt!

Zou u ons aanbevelen?

Zou u de moeite willen nemen om uw ervaring te delen via  social media kanalen als Google en/of Facebook?

Positieve mond-tot-mond reclame is, net als recensies, essentieel voor ons voortbestaan als zelfstandige winkel.

Facebook review
Google review
UIXI plastuit
UIXI plastuit paars
UIXI plastuit blauw
UIXI plastuit aqua
UIXI plastuit groen

Winkel bezoeken

Maatregelen m.b.t. Corona

Vanwege aangescherpte regels is het wel mogelijk om onze winkel te bezoeken, maar met een beperking van maximaal 5 bezoekers tegelijk in de winkel, dus houd hier s.v.p. rekening mee en shop bij voorkeur alleen.

Wij geven iedereen evenveel aandacht en vanwege onze servicegerichtheid kan het daarom wel eens iets langer duren voordat je geholpen wordt. Wij gaan er vanuit dat iedereen daar begrip voor kan opbrengen, want uiteindelijk wil iedereen goed geholpen worden.
Heb je Corona gerelateerde klachten? Stel dan je bezoek uit.

Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en dragen dus een mondkapje.