Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen

Nieuwsbrief

Editie juli 2021

Nieuwsbrief editie juli 2021

De temperatuur stijgt en je lichaam op temperatuur houden is essentieel om niet oververhit en/of uitgedroogd te raken. Afhankelijk van gesteldheid en activiteit/inspanning, kan je lichaam zelf de temperatuur onder controle houden, maar soms moet je je lichaam een klein beetje helpen. Ook om het voor jezelf enigszins aangenaam te houden. Bovenal is het belangrijk voldoende te blijven drinken, want ons lichaam heeft bij normale omstandigheden al 1,5 tot 2 liter vocht nodig. Bij hogere temperaturen zweet je meer en dan is logischerwijs meer vocht nodig.

Ruim assortiment tot 1 liter inhoud

CamelBak drinkflessen

Wij hebben een ruim assortiment drinkflessen van CamelBak. Drinkflessen die BPA vrij zijn en verkrijgbaar met schroefdop of een drinkrietje, met een inhoud van 0,6, 0,75 of 1 liter en in heel veel verschillende kleuren.

Tegenwoordig betaal je statiegeld voor plastic flesjes die je eenmalig gebruikt. Dat is een positieve ontwikkeling als je het ons vraagt, want het is helemaal niet nodig om telkens waterflesjes te kopen. Ons drinkwater uit de kraan is heel erg schoon en goedkoop. Bovendien bespaar je ook nog extra water, want voor één halve liter waterflesje is tijdens de productie 3 liter water nodig. Tel uit je winst!
Meer informatie op onze website.

CamelBak drinkflessen

Verkrijgbaar in veel kleuren en printjes

Cobber verkoelingssjaal

Dé oplossing voor langdurige lichaamsverkoeling bestaat al decennia lang. 'Down under' in Australië weten ze al sinds mensenheugenis wat extreme hitte is. Daarvoor gebruiken ze de originele Cobber. En die werkt! De Cobber afkoelsjaal hoef je alleen enige tijd in water te leggen en is daarna direct en langdurig te gebruiken.
Voor meer informatie kun je kijken op onze website.

Ook je hoofd niet vergeten!

UV-beschermende kleding

UV-stralen kunnen schadelijk zijn wanneer je hier langdurig aan blootgesteld wordt. Kleding met UV-bescherming is daarom belangrijk en je hoofd mag daarbij ook niet vergeten worden om te beschermen tegen deze straling. Zonnebescherming voor je hoofd is ook goed om de temperatuur niet te veel te laten toenemen.

Voor een uitgebreide uitleg over UV-stralen en de bescherming hiertegen verwijzen wij je naar onze website.

Hoofddeksels

Ons assortiment caps is overigens uitgebreider dan op onze website vermeldt, dus een bezoek aan de winkel hiervoor is zeker zinvol.

UIXI: handige plastuit voor vrouwen

Niet vergeten om te plassen

Het klinkt misschien een beetje raar, maar plassen is essentieel om je lichaam te zuiveren en wanneer je niet voldoende drinkt, dan worden deze afvalstoffen dus ook niet afgevoerd.

En laat het nu bij vrouwen vaker voorkomen dat ze te weinig drinken vanwege het ongemak om onderweg te kunnen plassen. Een logische gedachte, maar niet een juiste gedachte.
Zorg er dus ten alle tijden voor dat je voldoende drinkt en als hulpmiddel om toch onderweg makkelijk te kunnen plassen hebben wij de UIXI in ons assortiment.
De UIXI is een plastuit die echt heel eenvoudig te gebruiken is. Een onmisbaar kameraadje voor de vrouwelijke wandelaar! Verkrijgbaar in 8 kleuren.

Uixi plastuit

Vakantierooster

Winkelopening in augustus

Vanwege onze eigen vakantie zijn wij in augustus enkele maandagen en dinsdagen gesloten. Houd hier s.v.p. rekening mee.

  • 9 en 10 augustus zijn wij gesloten
  • 16 en 17 augustus zijn wij gesloten
  • 23 en 24 augustus zijn wij gesloten

Alle andere dagen blijven ongewijzigd en dan staan wij dus graag voor je klaar!

Tip van Harriëtte

Bescherm voeten

tegen de zon

Het wordt vaak vergeten om de voeten in te smeren met een beschermende factor tegen de zon. De huid van je voeten en ook je teennagels hebben deze bescherming echter wel nodig! Zon, wind en zand drogen de nagelriemen uit en dat is slecht voor de groei van de nagels.

Medisch Pedicure Pijnacker

Harriëtte is medisch pedicure bij Medisch Pedicure Pijnacker
(medischpedicurepijnacker.nl)

Wandelroute van de maand

Wandelen langs Zoetermeerse Plassen

Agendatips

Zaterdag 7 augustus

Wandeltocht Zoetermeer

meer informatie

Zaterdag 25 september

Historische Geuzenwandeltocht

meer informatie

Uw ervaring telt!

Zou u ons aanbevelen?

Zou u de moeite willen nemen om uw ervaring te delen via  social media kanalen als Google en/of Facebook?

Positieve mond-tot-mond reclame is, net als recensies, essentieel voor ons voortbestaan als zelfstandige winkel.

Facebook review
Google review