Van Herwijnen

Nieuwsbrief

Editie juli 2020

Nieuwsbrief editie juli 2020

Vernieuwde website

Het stond al lange tijd op onze to do lijst, maar eindelijk is het er toch van gekomen: onze website is geheel vernieuwd! Hij is responsive, je kunt er het grootste gedeelte van ons basisassortiment op vinden en zeker interessant: oplossingen voor veelvoorkomende wandelproblemen.

Wij geloven niet in online verkoop, want je kunt beter komen passen, voelen en advies krijgen. Daarom hebben wij er bewust voor gekozen om er geen webshop van te maken. Maar wil je iets reserveren, dan kun je eenvoudig een mail of WhatsApp bericht sturen of even bellen. Ook voor vragen uiteraard.

Verder kun je op onze website meer vinden over:

Wandelroute van de maand

Wandelen door de polders bij Stompwijk

Voorraad up-to-date tijdens vakantie

Winkelinterieur

Last minute uitrusting scoren?

Ga je binnenkort alsnog met vakantie? Dan kan het zomaar zijn dat je last minute nog het e.e.a. moet scoren om je wandeluitrusting compleet te maken. Geen zorgen, want wij houden onze voorraad up-to-date.

Of het nu om een paar wandelschoenen, wandelsokken, sandalen, trekking poles of een rugtas, wandelbroek, poncho, Tilley Hat, Buff of drinkfles gaat.

Wij hebben het al klaar liggen voor je.

Wijziging openingstijden per 1 augustus

Let op dat onze openingstijden per 1 augustus 2020 gewijzigd zullen worden:

Maandag 12:00 - 17:30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 9:30 - 17:30 uur
Zaterdag 9:30 - 17:00 uur


Mocht je overdag geen tijd hebben en graag een keer in de avond private willen shoppen, dan is dat geen probleem. Maak een afspraak en de winkel is dan alleen voor jou open!

Nieuw natuur- en recreatiegebied open

Nieuwe Driemanspolder

Ontdek Nieuwe Driemanspolder!

Voorheen een agrarisch gebied tussen Zoetermeer, Den Haag Leidschenveen en Leidschendam-Voorburg en nu een prachtig nieuw natuur- en recreatiegebied met water, wandel-, fiets-, ruiter- en menpaden. Inmiddels is dit bijzondere gebied opengesteld, maar op 1 augustus kun je dit gebied wandelend verkennen.

Sportief Wandelgroep Zoetermeer heeft i.s.m. Floravontuur Promotie Zoetermeer drie prachtige routes uitgezet in en om dit gebied. Deelname kost: € 4,00 (leden KWBN krijgen € 1,00 korting).
Inschrijven/Aanmelden kan op de dag zelf bij het startbureau bij BurgGolf, Heuvelweg 3 in het Westerpark, Zoetermeer.

Er is voldoende parkeergelegenheid bij BurgGolf Zoetermeer.

Afstanden & starttijden Nieuwe Driemanspolder Wandeltocht:

25 km: 9:00 - 11:00 uur
15 km: 9:00 - 12:00 uur
10 km: 10:00 - 13:00 uur

Meer informatie op: zoetermeerbruist.nl/agenda/wandeltocht/

Wandelingen worden gehouden volgens de geldende RIVM richtlijnen en het protocol dat hiervoor is opgesteld. Het laatste afgestemd met de Gemeente Zoetermeer.

Tip van Harriëtte

Draag altijd je eigen slippers

Nu de vakantie voor de deur staat, lopen onze voeten over hotelvloeren en zwembadvloeren, staan in campingdouches en sauna's. Draag altijd je eigen slippers om overdracht van schimmels en bacteriën te voorkomen. Neem eventueel een tube anti-schimmel voor de voethuid mee op vakantie.

Medisch Pedicure Pijnacker

Harriëtte is medisch pedicure bij Medisch Pedicure Pijnacker
(medischpedicurepijnacker.nl)

Cadeautip!

RouteNL jaarboek

Route.nl jaarboek

Op zoek naar inspiratie? Het jaarboek van 2020 is een extra dikke editie en staat vol prachtige wandel- en fietsroutes in binnen en buitenland. Ontdek nieuwe regio's. Inclusief 140 pagina's cartografie.

Normaal € 14,95 maar speciaal voor vrienden van Van Herwijnen slechts € 10,00.

Je kunt ook gratis routekaartjes ophalen bij ons in de winkel. Wij hebben de volgende rondjes klaar liggen: Meerpolder en Zoetermeerse Plas of Buytenpark met koffiestop.

Gratis routekaartjes
Sportief Wandelgroep Zoetermeer
Nieuwe Driemanspolder website
Floravontuur Businessclub Zoetermeer